Op pad in Oene 2019

Tijdens de ‘Op pad in Oene’ dagen op 30 juli en 6 augustus is ook het museum geopend van 10 – 17 uur.
Momenteel zijn er twee exposities: 'Natte voeten, droge voeten' en de 'herdenking van de vliegtuigcrash in Oene op 22 juni 1944'. Daarnaast wordt er voorlichting gegeven over de muskusrattenbestijding.

Tijdens deze dagen zijn ook nog andere activiteiten, zoals: boekbinden, houtsnijden, midwinterhoorn maken, kantkloster, kaartenmaakster, pottenbakster en nog meer andere activiteiten.

U bent beide dagen van harte welkom op het adres Houtweg 40 bij het Atelier De Witte Pimpernel (t.o.v. de molen).

Download hier de folder.

vorstelman klein

Op de foto staat mevrouw Janna Vorstelman met een aantal meisjes.
Wie zijn die meisjes?
Deze foto is genomen achter de Zuukerschool te Zuuk en het betreft de handwerkklas van de Zuukerschool te Zuuk plm 1956-1959.

Uit een inmiddels ontvangen reactie (Mientje van Huffelen-van Apeldoorn en Greta van Voorst) blijkt dat de volgende personen op de foto staan:
v.l.n.r.:
Achterste rij:
?,  S. of M. Tiemens, Willy Hulsbergen, Greta van Voorst, juf Vorstelman, Ans Brummel, Zwaantje Wagenvoort, M. v.d. Mars?, ?.

2e rij van achteren:
Lammie Jansen, ?, ?, Gerrie Zoetbrood, M. de Bruin, ?, Toosje Tessemaker.

3e rij van achteren:
Jannie Kloezeman, Alie de Graaf, Truida Dijkhof, M. of S. Tiemens, Grietje Bos of Bosch.

Liggend:
Mientje van Apeldoorn, Tonnie Boeve.

Graag zouden wij alle namen van alle meisjes willen weten.
U kunt reageren naar Dikkie Huiskamp, voorzitter.